Huisarts 0592 - 350088

BirthVR is een nieuwe innovatieve ontwikkeling op het gebied van pijnbestrijding tijdens de bevalling. Tot voor kort konden vrouwen in Drenthe geen gebruik maken van de BirthVR tijdens de bevalling.

Op 8 en 10 november hebben we weer de griepvaccinatie (en voor sommige patiënten de pneumokokken) gegeven. Deze vond plaats in de MFA Kloosterveste.

Wij stellen aan u voor:

M.i.v. 14 november is er binnen de praktijk een nieuwe (waarnemende) huisarts, Mw. A. Schrijver.

De jaarlijkse vaccinatie vindt plaats op dinsdag 8 november en donderdag 10 november. Als u in aanmerking komt voor de griepvaccinatie heeft u een oproep ontvangen.

Aan alle patiënten van Huisartsenpraktijk Kloosterveen,

Als huisartsenpraktijk sta je midden in de maatschappij. De afgelopen jaren zijn voor ons allemaal onrustig geweest. Zorgen over COVID, opvang van - en zorg voor vluchtelingen, stijgende energieprijzen, krapte op de arbeidsmarkt, klimaatverandering, we hebben er allemaal mee te maken.

Check op Reisprik.nl welke inentingen je nodig hebt en maak meteen eenvoudig een afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden op de site van reisprik, niet via onze assistentes.

De huisartsenpraktijk is de gehele zomer geopend. Helaas is de bezetting tijdens deze zomerperiode niet zoals u die van ons gewend bent.

Wist u dat...

U veel betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid kunt vinden op “Thuisarts.nl”.

Op vrijdag 1 juli gaan wij naar het Malieveld in Den Haag.

Beste mensen,

Zoals u in bericht van de Landelijke Huisartsen Vereniging kunt lezen staat de huisartsenzorg voor een aantal grote problemen gesteld. Ook wij maken ons daar zorgen over.

Contact

Gezondheidscentrum Kloosterveen
Transportweg 8
9405 PR Assen
0592 - 350088

Dependance Kloosterveste
Rondgang 99
9408 MC Assen
0592 - 350088