Huisarts 0592 - 350088

Het zal u niet ontgaan zijn; de Corona-besmettingen nemen fors toe en in het straatbeeld zijn de mondkapjes weer terug. In onze praktijk hebben wij in de wachtkamer het dragen van mondkapjes tot nu toe volgehouden.

Dit kunnen we alleen samen met u voor elkaar krijgen. Nu in onze regio het aantal positieve testen flink toeneemt is het essentieel dat de maatregelen worden nageleefd tijdens het bezoek aan de huisartsenpraktijk en/of huisartsenpost. Alleen op die manier kunnen we de huisartsenzorg in onze provincie stabiel houden.

Drukte, verkoudheid en COVID

Het is erg druk in de huisartsenpraktijk.

Het verkoudheidsseizoen is weer begonnen waarbij het soms moeilijk is om onderscheid te maken tussen een gewone verkoudheid en beginnende - of milde COVID.

Inmiddels heeft de mensen met een medische indicatie geboren in 1961 tot en met 2003, die jaarlijks ook worden opgeroepen voor de griepprik, een brief ontvangen.

Het kabinet heeft besloten dat mensen met een medische indicatie geboren in 1961 tot en met 2003 met voorrang bij de GGD worden gevaccineerd. Dit zijn de mensen die ook jaarlijks worden uitgenodigd voor de griepprik.

I.v.m. vaccineren van de Covid vaccinatie voor de geselecteerde doelgroep is de praktijk op donderdagmiddag 8 april vanaf 13.00 uur alleen voor spoedgevallen bereikbaar.

Op 2 april hoorden we het beleid van de overheid om voorlopig te stoppen met vaccineren met vaccin Astra Zeneca bij mensen onder de 60 jaar.In afwachting van verdere ontwikkelingen, volgen we dit beleid.

U heeft wellicht in de media gehoord dat er vaccins beschikbaar komen voor Drentse huisartsenpraktijken.

Vanaf 4 maart a.s. zal Huisartsenpraktijk Kloosterveen gebruik maken van een nieuwe telefoonoplossing. Dit doen wij om het u als patiënt makkelijker te maken om telefonisch contact te krijgen met de praktijk en de huisartsen.

Onze praktijk en de huisartsen zijn er in de eerste plaats voor u. Uw mening is daarom heel belangrijk. Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons ervoor te zorgen dat de zorg die u van ons krijgt zo goed en prettig mogelijk is. U kunt op meerdere punten laten weten hoe het werk van de huisartsen en de praktijk beoordeelt.

Contact

Gezondheidscentrum Kloosterveen
Transportweg 8
9405 PR Assen
0592 - 350088

Dependance Kloosterveste
Rondgang 99
9408 MC Assen
0592 - 350088