Huisarts 0592 - 350088

Op 8 en 10 november hebben we weer de griepvaccinatie (en voor sommige patiënten de pneumokokken) gegeven. Deze vond plaats in de MFA Kloosterveste.

Wij stellen aan u voor:

M.i.v. 14 november is er binnen de praktijk een nieuwe (waarnemende) huisarts, Mw. A. Schrijver.

De jaarlijkse vaccinatie vindt plaats op dinsdag 8 november en donderdag 10 november. Als u in aanmerking komt voor de griepvaccinatie heeft u een oproep ontvangen.

Aan alle patiënten van Huisartsenpraktijk Kloosterveen,

Als huisartsenpraktijk sta je midden in de maatschappij. De afgelopen jaren zijn voor ons allemaal onrustig geweest. Zorgen over COVID, opvang van - en zorg voor vluchtelingen, stijgende energieprijzen, krapte op de arbeidsmarkt, klimaatverandering, we hebben er allemaal mee te maken.

Check op Reisprik.nl welke inentingen je nodig hebt en maak meteen eenvoudig een afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden op de site van reisprik, niet via onze assistentes.

De huisartsenpraktijk is de gehele zomer geopend. Helaas is de bezetting tijdens deze zomerperiode niet zoals u die van ons gewend bent.

Wist u dat...

U veel betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid kunt vinden op “Thuisarts.nl”.

Op vrijdag 1 juli gaan wij naar het Malieveld in Den Haag.

Beste mensen,

Zoals u in bericht van de Landelijke Huisartsen Vereniging kunt lezen staat de huisartsenzorg voor een aantal grote problemen gesteld. Ook wij maken ons daar zorgen over.

Als u ons de afgelopen periode nodig heeft gehad zal het u niet ontgaan zijn. Het maken van een afspraak en het stellen van vragen kost meer tijd en het is soms puzzelen om een plek te vinden die u past. De nasleep van de COVID-pandemie zorgt voor langere wachttijden in de ziekenhuizen zodat patiënten langer door de huisarts begeleid worden. Helaas hebben wij ook net als de rest van Nederland te maken met personeelsuitval en - gebrek.

Contact

Gezondheidscentrum Kloosterveen
Transportweg 8
9405 PR Assen
0592 - 350088

Dependance Kloosterveste
Rondgang 99
9408 MC Assen
0592 - 350088