Huisarts 0592 - 350088

Er is een centrummanager die de belangen van het centrum zowel op intern als extern niveau behartigt. De manager zorgt voor een goede samenwerking binnen het centrum en ziet er op toe, dat alle gemaakte werkafspraken tussen disciplines worden nagekomen.

Dhr. J.L. Duker, manager

Waar Jurjen begin jaren 90 zijn carrière begon in de commerciële dienstverlening en diverse functies heeft gehad in de B2B en B2C, was hij de afgelopen jaren beroepsmilitair en gaf daar, in zijn laatste functie, de dagelijkse leiding aan medisch specialisten (militair verpleegkundigen en verzorgende IG).

Sinds 2014 is hij centrummanager bij Stichting Gezondheidscentrum Kloosterveen en praktijkmanager bij Huisartsenmaatschap Kloosterveen. Jurjen ondersteunt en adviseert het bestuur in alle niet-patiëntgebonden bedrijfsprocessen. Tevens is hij het in- en externe aanspreekpunt voor Stichting Gezondheidscentrum Kloosterveen.

Vraag stellen (niet medisch)

Voor niet-medische vragen kunt u onderstaand formulier invullen en versturen. Hierbij kunt u denken aan vragen over openingstijden, bereikbaarheid of onze dienstverlening.
Voor vragen over uw gezondheid, zoals labuitslagen, aanvullend onderzoek, doorverwijzingen, zelfzorgadvies of andere medische vragen, verzoeken wij u dit per mail te doen. Hiervoor kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contact

Gezondheidscentrum Kloosterveen
Transportweg 8
9405 PR Assen
0592 - 350088

Dependance Kloosterveste
Rondgang 99
9408 MC Assen
0592 - 350088