Huisarts 0592 - 350088

U meldt zich aan met uw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Vervolgens kunt u de persoon kiezen met wie u een afspraak wilt maken en op welke dag en tijd en kunt u de afspraak inplannen.

Tijdens het maken van een afspraak kunt u een huisarts kiezen en ziet u direct op welke locatie u deze afspraak maakt (Transportweg of Rondgang; De locatie van uw afspraak staat achter de naam van de hulpverlener) Als u geen specifieke voorkeur voor een huisarts heeft kunt u de locatie (helaas nog) niet kiezen. In dat geval adviseren wij u contact op te nemen met de praktijk zodat de assistente u de locatie kan doorgeven/afspraak maken. Onze excuses voor het ongemak.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak. Maak dan een ‘dubbele afspraak’ van 20 minuten. Tijdens een dubbele afspraak kunt u twee klachten bespreken met uw huisarts. Heeft u meerdere klachten bespreek dan met uw huisarts welke twee klachten besproken worden. Voor de overige klachten kunt u een nieuwe afspraak maken.

Covid-19

Als u klachten heeft van COVID-19 zoals koorts of verhoging, hoesten, keelpijn, benauwd of kortademig, erge spierpijn, neusverkouden, plotseling minder ruiken of plotseling minder proeven. Neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Het is niet mogelijk om dan digitaal een afspraak te maken.

Afspraak

Contact

Gezondheidscentrum Kloosterveen
Transportweg 8
9405 PR Assen
0592 - 350088

Dependance Kloosterveste
Rondgang 99
9408 MC Assen
0592 - 350088