Verloskunde 06 - 22125834
  • 1
  • 2
  • 3

Verloskundig Centrum Assen e.o. werkt binnen Gezondheidscentrum Kloosterveen nauw samen met Kraamcentrum Assen e.o., huisartsen, SKS fysiotherapie, de diëtiste en de psychologe. Hierdoor kan er, daar waar mogelijk, direct uitbreiding van zorg voor u plaatsvinden. Hoe eerder u zorg op maat krijgt, hoe effectiever dit voor u is. Door de korte lijntjes sluit alle zorg goed op elkaar aan!

De verloskundigen.

Wij vinden elke zwangerschap bijzonder en uniek. Door de kleinschaligheid van onze praktijk kunnen wij continuïteit van zorg en persoonlijke begeleiding bieden. Ons doel is dat u en uw partner goed kunnen terugkijken op uw zwangerschap, bevalling en/of uw kraamperiode. Door onze betrokkenheid bij u en uw partner en ons hart voor de verloskunde hopen wij dit doel te bereiken. Wij staan open voor uw wensen en vragen!

Taak van een verloskundige.

Een verloskundige begeleidt zwangere vrouwen voor, tijdens en na hun bevalling, en steeds vaker ook al voor de zwangerschap. Zij is verantwoordelijk voor de gezondheid van moeder en kind. Verder biedt ze de vrouw (en haar partner) informatie en ondersteuning. Daarnaast is zij een vertrouwenspersoon. Vanaf ongeveer vier weken zwangerschap kunt u contact opnemen met de verloskundige. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Wel is het verstandig uw huisarts te laten weten dat u zwanger bent.

Verloskundig Centrum Assen e.o. brengt alles in één centrum bij elkaar op het gebied van kinderwens, verloskunde, echoscopie, cursussen, bevalling en kraambedbegeleiding. Verloskundig Centrum Assen e.o. biedt u een totaalpakket van alles wat belangrijk is voor deze bijzondere periode in uw leven.

Bereikbaarheid.

Graag verwijzen wij u voor verdere informatie naar onze website.

Tot ziens in de praktijk!

Contact

Gezondheidscentrum Kloosterveen
Transportweg 8
9405 PR Assen
0592 - 350088

Dependance Kloosterveste
Rondgang 99
9408 MC Assen
0592 - 350088