Huidtherapie 0592 - 730837
  • 1

Heeft u last van storende haren, acne, (acne)littekens, rosacea, couperose, beenvaatjes, pigmentvlekken, zonbeschadigde huid, rimpels of kalknagels? Of wilt u graag een tatoeage laten verwijderen of een algemeen huid- en/of productadvies?

Binnen het samenwerkingsverband van gezondheidscentrum Kloosterveen vindt u een unieke samenwerking tussen de huidtherapeuten van Cosmetique Totale en dermatologen Wim Venema, Annemieke Fongers en Ype Faber.

Cosmetique Totale is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen door middel van licht- en lasertherapie, medische peelings en coagulatie therapie.

De dermatologen zijn regelmatig aanwezig voor cosmetisch dermatologische behandelingen waaronder injectables, overmatig zweten en andere cosmetische vragen.

Heeft u interesse in een van onze behandelingen? U kunt altijd bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek geven wij u graag een passend persoonlijk huidadvies. Als u interesse heeft in huidverjonging dan is een intakegesprek met zowel de dermatoloog als de huidtherapeut mogelijk.

U kunt zonder verwijsbrief bij ons terecht voor zowel medische als cosmetische indicaties.

De medische behandelingen zoals acne therapie, camouflage en ontharen in het gelaat kunnen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking komen.

Contact

Gezondheidscentrum Kloosterveen
Transportweg 8
9405 PR Assen
0592 - 350088

Dependance Kloosterveste
Rondgang 99
9408 MC Assen
0592 - 350088